Információs szám
06 30 861 9052
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  4024 Debrecen, Kossuth utca 42. TT. 7-8.

 • Levelezési cím
  4024 Debrecen, Kossuth utca 42. TT. 7-8.

 • Telefon
  +36308619052

 • Fax
  +3652890580

 • E-mail
  info@opf.hu

 • Ügyvezető
  Kammerer Gábor

 • Adószám
  14874439-1-09

 • Cégjegyzékszám
  09-09-017462

 • Nyitvatartás tól-ig
  8.00-16.00


Három kategóriában is a Generali a legjobb hazai biztosító
Utolsó módosítás: 2015.10.02
Forrás: generali.hu

2015-ben a személy-, a lakossági vagyon- és a gépjármű-biztosítás kategóriákban a Generali bizonyult a legjobbnak a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége szerint.
 

Az előző években kapott elismeréseket követően az idei évben három kategóriában végzett az első helyen a Generali Biztosító: gépjármű-biztosítási kategóriában idén kilencedik alkalommal kapta meg a legjobbnak járó elismerést a társaság, valamint a személybiztosítást és a lakossági vagyonbiztosítást tekintve is a legkiválóbbnak értékelték szolgáltatási színvonalát a független alkuszok. 

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) minden évben a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás nyitónapján rendezett gálaesten díjazza a biztosítókat a független alkuszok véleménye alapján. 

Ezúttal is négy kategóriában ítélték oda a szolgáltatások minőségéért járó elismeréseket. Idén a gépjármű-biztosítások mellett személybiztosításban és lakossági vagyonbiztosításban is a Generali Biztosítót választották a legjobbnak az FBAMSZ tagjai. A vállalati biztosítások terén a harmadik helyen végzett a Generali, így a négy kategóriát összesítve – a 2014-es eredményeit megismételve – is a legjobbnak tekinthető a társaság a mostani eredmény alapján. 

„A Generali számára ügyfelei és partnerei elégedettsége kiemelten fontos. Ezen stratégiai cél jegyében szolgáltatásainkat még jobbá, okosabbá és egyszerűbbé tesszük. A független biztosítási alkuszok értékelése alapján elnyert idei három első helyezés is azt bizonyítja, hogy jó úton járunk, és a jövőben még inkább törekszünk arra, hogy ügyfeleink és partnereink igényeire nyitottan, bizalmukat kiérdemelve végezzük munkánkat” - mondta Ilics László, a Generali Biztosító biztosítási üzletmenetért felelős vezérigazgató-helyettese. 

A díjazásról

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége 2004 óta minden évben a tagjai által kitöltött kérdőívekre támaszkodva adja át a díjakat a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítótársaságoknak. A szövetség tagjai alkusz-szemmel értékelik a biztosítók munkáját, elsősorban a megbízhatóság, a pontosság, a szerződéskötés és a kárrendezés gyorsasága, valamint a termékválaszték alapján. Illetve kiemelt szerep jut a területi egységek szolgáltatásainak, valamint az alkuszi összekötőknek nyújtott szakmai támogatás minőségének is. 

A Generali Biztosító eddig minden évben a díjazottak között szerepelt.

Minden jog fenntartva © 2013 Optimum Finance Pénzügyi Szolgáltató Kft
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2023.06.20