Cégünkról

Ismerjen meg minket.

Az Optimum Finance Kft. biztosítási auditot végez. Miről is szól ez pontosan? Tapasztalataink szerint a pénzügyi piacon nagyon sok pontatlanul megkötött, vagy a kötés dátumakor pontosan megkötött, de azóta elavult szerződés létezik. Ez több problémát is felvet, mellyel az ügyfelek általában akkor szembesülnek, amikor már késő.

Rossz adatokkal, helytelen fedezetekkel, helytelen vagy idejét múlt fedezeti összegekkel megkötött biztosítási szerződés esetén (alulbiztosítás) ha káresemény történik, akkor a biztosító vagy nem fizet, vagy kevesebbet fizet, mint amiből a károsult vagyontárgya pótolható lenne.

Nagyobb fedezeti összegekkel megkötött szerződés esetén (túlbiztosítás), az ügyfél többet fizet, mint amennyit kellene.

Gyakori hiba még, hogy megkötés után a szerződéseket nem aktualizálják, így nem a bekövetkező káresemény időpontjában meglévő vagyontárgyak és/vagy értékek vannak biztosítva.

A felsorolt hibák elkerülése érdekében végzünk Önnek egy teljesen ingyenes auditot, mely során felmérjük a piacon lévő lehetőségeket és leteszünk az Ön asztalára több – megfelelő fedezetekkel ellátott, pontos – egymással versengő ajánlatot.